Disclaimer

Om du behöver mer information eller har frågor om vår webbplats ansvarsfriskrivning, är du välkommen att kontakta oss via e-post på admin@loggainse.com.

Ansvarsfriskrivningar för loggainse.com

All information på denna webbplats – loggainse.com – publiceras i god tro och endast för allmän information. loggainse.com ger inga garantier för fullständigheten, tillförlitligheten och noggrannheten i denna information. Alla åtgärder du vidtar på den information du hittar på denna webbplats (loggainse.com) sker strikt på din egen risk. loggainse.com ansvarar inte för förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Även om vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha gått “dåligt”.

Tänk också på att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera dessa webbplatsers integritetspolicyer samt deras “användarvillkor” innan du bedriver verksamhet eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och godkänner dess villkor.

Uppdatering

Om vi ​​uppdaterar, ändrar eller gör några ändringar i detta dokument kommer dessa ändringar att läggas fram här.