Heroma – heroma.sll.se

Hur ofta byter du ditt lösenord? Om inte så ofta, så riskerar du att bli hackad. Heroma fann att personer som ändrade sina lösenord regelbundet var mindre benägna att bli hackade än de som inte gjorde det. För att skydda din information erbjuder Heroma ett verktyg som genererar nya lösenord åt dig automatiskt så att du inte behöver oroa dig för det!

Forskning visar att det är farligt att inte byta lösenord regelbundet

Många människor är omedvetna om att Heroma inte bara är ett spel. Heroma designades för att lära barn om datorsäkerhet, och det har visat sig vara effektivt inom detta område. Heroma har också funnit framgång med att utbilda vuxna om grundläggande säkerhetspraxis på internet som att regelbundet byta lösenord. Heroma-teamet genomförde forskning som visar att många vuxna inte ändrar sina lösenord på någon typ av regelbunden basis, vilket kan leda till allvarliga problem för dem om de någon gång blir hackade eller får sitt lösenord äventyrat.

Vad tycker du om ditt lösenord? Får det dig att känna dig trygg? Heroma upptäckte att det finns många människor som inte har ändrat sina lösenord nyligen, och detta är en farlig situation. Heroma har skapat Heroma SLL Prod-tjänsten för alla dessa människor. Med Heroma SLL Prod kan du ändra ditt lösenord regelbundet utan att behöva oroa dig för att glömma vad det är! På så sätt, om någon stjäl din information kommer de inte att kunna använda den, för nästa gång de försöker logga in med ditt gamla lösenord kommer de att blockeras av Heroma!

Letar du efter Heroma?, är den officiella webbplatsen heroma.sll.se. För mer information om Heroma, läs guiden nedan.

Heroma: Logga in

https://heroma.sll.se/extern/
Vänligen, logga in med dina inloggningsuppgifter. SLL Prod [SLL_P]. BankID. Personnummer, 12-siffror (ÅÅÅÅMMDDXXXX). BankID på denna enhet.

Heroma: Logga in

https://heroma.vgregion.se/
Vänligen, logga in med dina inloggningsuppgifter. Västra Götalandsregionen – Produktion – Ext2. Heromakonto. Användarnamn. Lösenord. Glömt ditt lösenord?

För anställda – Solna stad

https://www.solna.se/om-solna-stad/for-anstallda
30 Mar 2021 — Heroma Kom & Gå Länk till annan webbplats. – Här kan du som anställd rapportera din arbetstid. Kopiera till urklipp. Rekrytering.

Heroma Webb – Logga in

https://jobb.laholm.se/Sjalvservice/login.aspx
Heroma webclient nås på: https://jobb.laholm.se/webclient/. Skicka nytt lösenord som e-post. Produktion [LAH_PP01] En lösning från CGI 2021.

Heroma: Personal- och löneadministrativt system – CGI.com

https://www.cgi.com/se/sv/business-process-services/hr-and-payroll/heroma
Heroma erbjuder effektivt, rollbaserat systemstöd i alla led. Med en dynamisk helhetslösning som omfattar alla de processer som ingår i dagens HR-verksamhet …

Heroma – Wikipedia

https://sv.wikipedia.org/wiki/Heroma
Heroma[redigera | redigera wikitext] … Heroma är ett HR- och lönesystem med schema- och bemanningshantering. Det används bland annat inom elva av Sveriges …

Självservice (Heroma Webb) – Region Västmanland

https://regionvastmanland.se/interna-system/sjalvservice-heroma-webb/
Problem med inloggning? Om du inte kan logga in i Heroma Webb kan du alltid vända dig till IT-Supporten för hjälp. IT-Supporten nås på telefon 021 …

Heroma Webb – Logga in

https://heroma.ovanaker.se/
Användarnamn: Lösenord: Välj server: Produktion: HLO_PP01. LoggaIn. Byt Lösenord. Hjälp. Produktion [HLO_PP01] En lösning från CGI 2021.

För medarbetare – Halmstads kommun – Halmstad

https://www.halmstad.se/omwebbplatsen/formedarbetare.n2716.html
Här kan du som är anställd på Halmstads kommun logga in på intranätet och i Heroma. Båda går att nå överallt ifrån, bara du har internetuppkoppling.

Heroma – Nykvarns kommun

https://www.nykvarn.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/fordigsomkommunanstalld/heroma.4.f5c3da514984c1cec62426d.html
Heroma. Heroma heter kommunens personal- och lönesystem. Här kan du som anställd se dina anställningsuppgifter, lönespecifikationer, arbetstider mm.

Inloggning för anställda – Heroma – Örebro – Region Örebro län

https://www.regionorebrolan.se/sv/om-webbplatsen/inloggning-for-anstallda/
Du som är anställd i Region Örebro län kan nå Heroma Självservice, organisationens HR-system. Inloggning sker med ditt användarnamn och lösenord samt med …

Logga in – Kristianstad – Kristianstads kommun

https://heroma.kristianstad.se/
No information is available for this page.

För anställda i Tyresö kommun – Tyresö kommun

https://www.tyreso.se/organisation–styrning/forvaltningar-bolag-och-fastigheter/forvaltningar-och-bolag/for-anstallda-i-tyreso-kommun.html
10 Mar 2021 — Heroma – löne- och personalsystem. I Heroma webb lägger du in avvikelser från ditt schema, såsom frånvaro och arbetsförändringar.

Leave a Comment