Trafikolycka E4 | polisen.se

Letar du efter Trafikolycka E4?, är den officiella webbplatsen polisen.se. För mer information om Trafikolycka E4, läs guiden nedan.

Nyheter och händelser | Polismyndigheten

https://polisen.se/aktuellt/polisens-nyheter/
för 1 timme sedan — 15 december 14:05, Trafikolycka, Sundsvall. Larm om trafikolycka på E4, Birsta. Olyckan uppges ha skett i norrgående körriktning och är en singelolycka med …

Trafik – trafikinformation just nu – Aftonbladet

https://www.aftonbladet.se/tagg/trafik
Fyra personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka på E4 vid Sollentuna. 11 OKTOBER SENASTE NYTT. Bil voltade – fyra till sjukhus.

Allvarlig olycka på E4 – SVT Nyheter

https://www.svt.se/nyheter/amne/Allvarlig_olycka_p%C3%A5_E4
Allvarlig olycka på E4 · Nicklas Jansson belönas för sin hjälteinsats · ”Tack Nicklas, du räddade pappas liv” · Chauffören Bengt: ”Jag blev bara av med benen”.

Alla nyheter om E4 – Expressen

https://www.expressen.se/tagg/location/e4/
… det senaste om E4 samlade på ett ställe. Här nedan på Expressen.se hittar du alla nyheter om E4. … Stor trafikolycka på E4 mellan Järna och Södertälje.

Stockholm E4/E20 mot Södertälje – Trafiken.nu

https://trafiken.nu/stockholm/e4e20-mot-sodertalje/
Trafikinformation för E4/E20 mot Södertälje. Trafikhändelser och eventuella störningar för vägtrafikanter i och omkring E4/E20 och väg 226 mot Södertälje.

Trafikolycka med 14 fordon på E4 Uppsalavägen

https://sverigesradio.se/artikel/trafikolycka-med-14-fordon-pa-e4-uppsalavagen
för 6 dagar sedan — Flera trafikolyckor har inträffat på E4 mellan Stockholm och Uppsala. · På sträckan Märsta-Rosersberg i riktning mot Stockholm har 14 fordon …

Trafikolycka med lastbil på E4 – Folkbladet

https://www.folkbladet.nu/2022-12-15/trafikolycka-med-lastbil-pa-e4
för 4 timmar sedan — Det är problem i trafiken på E4 mellan Universitetsrondellen och trafikplats Mariehem i båda riktningarna. Orsaken är en lastbilsolycka, uppger …

Trafik – Sundsvalls Tidning

https://www.st.nu/trafik
Långa köer efter olycka på E4 – norrgående körfält blockerades … Ett larm om en trafikolycka på E4 i höjd med Bosvedjan inkom strax innan 17 på måndagen.

Trafikinformation textmeddelanden – www.trafikverket.se

https://www.trafikverket.se/trafikinformation/meddelanden/?Counties=1&
E4 vid Trafikplats Karlberg i riktning mot Uppsala i Stockholms län (AB). Portalarbete. E4-rampen är avstängd. Tillfälliga begränsningar. Omledning: E20-rampen.

gobiten.se – Just nu: trafikolycka på E4 norrgående i slutet av …

https://sv-se.facebook.com/Gobiten.se/photos/just-nu-trafikolycka-p%C3%A5-e4-norrg%C3%A5ende-i-slutet-av-sk%C3%B6nviksbacken-gr%C3%A4nsen-mellan-/10155755463142522/
Just nu: trafikolycka på E4 norrgående i slutet av Skönviksbacken, gränsen mellan Sundsvall och Timrå. Uppdatering: norrgående körfält stängs av helt….

Trafik – HD

https://www.hd.se/trafik
för 4 timmar sedan — Två bilar i olycka på E6 vid Borgeby … Trafikolycka vid Ljungbyhed – ingen skadad … Olycka på E4 vid Östra Ljungby – bil körde in i räcke.

Trafikolycka på E4 söder om Södertälje – TV4 Play

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/trafikolycka-p%C3%A5-e4-s%C3%B6der-om-s%C3%B6dert%C3%A4lje/12828338
för 9 timmar sedan — En krock har inträffat på E4:an söder om Järna i Södertälje kommun. En lastbil och en personbil är inblandade i krocken. En person har förts till sjukhus …

Trafikolycka på E4 – helt stopp i ett körfält – PT, Piteå-Tidningen

https://pt.se/trafik/pitea-kommun/artikel/trafikolycka-pa-e4-helt-stopp-i-ett-korfalt/lq3724kj
för 4 dagar sedan — En olycka med flera fordon orsakar problem i trafiken i riktning mot Skellefteå på E4 mellan trafikplatserna Piteå S och Bergsviken, …

Leave a Comment